Palveluyhtiö Suomet Oy:n uusi monialainen palveluyhtiö. Henkilöstövuokrauksesta vastaa HR ASPA. HR ASPA toimii Helsinki-Hämeenlinna-Tampere-Turku akselilla. Henkilökunnallamme on yli 15-vuoden kokemus henkilöstövuokrauksesta.

 

 

TYÖNTEKIJÖILLE

 

HR ASPA henkilöstövuokraus hakee jatkuvasti uusia, ammattitaitoisia työntekijöitä mm. asiakasravintoloihimme. Työsuhteet ovat lähtökohtaisesti toistaiseksi voimassaolevia ja tarjoamme työntekijöillemme kilpailukykyisen palkan ja extranet-palvelun työvuorojen ja palkanmaksujen seurantaan.

Työtä on tarjolla "raflaaville" ja näppärille ammattilaisille. Erilaisiin elämäntilanteisiin vaihtoehtoja kuten vakituiseen työsuhteeseen tähtääviä töitä alan ammattilaisille, töitä lisäansiota hakeville, kesätöitä ja töitä opiskelun ohessa..

Työvuoroja tarjotaan poolissamme olevan työntekijän HR ASPA:n extranet-sivuille, sieltä on helppo varata vuoroja oman tarpeen ja tilanteen mukaan. 

Lähetä meille heti avoin hakemus ja liitä CV:si.

 

TYÖNANTAJALLE

HR ASPA välittää ammattilaisia aluksi ravintola-alan tehtäviin ja toinnan vakiinnuttua tulemme tarjoamaan henkilöstöpalvelua myös muille toimialoille. 

HR ASPA henkilöstönvuokraus toimii sopimusasiakkaille, joiden kanssa on sovittu palvelun ehdoista kirjallisesti. Tilausten teko tapahtuu joko HR ASPA extranet-palvelussamme , puhelimitse. tai sähklöpostilla. Tilattavan työntekijän työtehtävän ja tilaisuuden luonteen kertominen auttavat parhaan työntekijän löytymisessä yritykseenne.

Henkilökuntamme hakee tilaukseen sopivat työntekijät huomioiden yrityksen erityisvaatimukset. Tilauksen täyttymistä voi seurata reaaliaikaisesti palvelussamme ja tilauksen täytyttyä asiakkaalle ilmoitetaan sähköpostilla valmiista tilauksesta. Yrityksesi säästää aikaa ja vaivaa sekä antaa joustoa sekä ketteryyttä etenkin sesonkiaikoina. 

Yritykselle voidaan luoda työntekijäpooli, jolloin poolin jäsenille tarjotaan vuoroja ensisijaisesti. Extranet järjestelmämme bookkaus toimii joko automaattisesti tai manuaalisesti ja tilaukset täyttyvät nopeasti. Jos taas tilaus on jäämässä vajaaksi, saadaan asia nopeasti asiakkaan tiedoksi.

Henkilöstövuokrauksen lisäksi voimme ottaa koko yrityksen henkilökunnan hoitaaksemme.